Zoeken
0
Winkelwagen
Nieuw: Funny Haakpakketten

Babyschoentjes

De zelf gehaakte babyschoentjes zijn ongeveer 8 cm lang en passen bij een leeftijd van nul tot ongeveer zes maanden naar gelang het model.
Ze zijn gehaakt met Alabama (binnenkort ook in ons gamma) van Katia en haaknaald 3.5 mm.

Babyschoentjes
Bontlaarsjes Bontlaarsjes

Deze behaaglijk warme, wollige laarsjes van 'bont' zijn heerlijk om er op koude winterdagen op uit te trekken. Patroon: Leuke babybooties haken v..

9,50€

Klassieke instappers Klassieke instappers

Deze gemakkelijke 'instapslofjes' zitten heerlijk comfortabel. Ze zijn gebaseerd op heet klassieke model van de instapperPatroon: Leuke babybooties ha..

9,90€

Laarsjes met knoopjes Laarsjes met knoopjes

Snoezige laarsjes voor elke baby, die er het mooiste uitzien in een pastelkleur met contrasterende knopen. Ze hebben een eenvoudige flap bij de enkel,..

9,99€

Mary Janes met madeliefjes Mary Janes met madeliefjes

Deze vrolijke schoentjes hebben brede bandjes en zijn voorzien van knoopjes in de vorm van madeliefjes. Leuk voor in het voorjaar en de zomer!  P..

9,99€

Sneeuwlaarzen Sneeuwlaarzen

Deze sneeuwlaarsjes in helderblauw vrolijken zelfs de grauwste winterdagen op. Ze worden afgewerkt met 'rubberen' zolen en trekkoordjes aan de bovenka..

9,99€

Spitzen Spitzen

Deze balletschoentjes zien er geweldig uit. Het favoriete schoeisel van een prima donna ballerina.Patroon: Leuke babybooties haken van Vita Apala ..

9,99€

Vintage laarzen met strik Vintage laarzen met strik

Deze lieve allereerste laarsjes, met fijn kant op de enkels en een contrasterende strik aan de zijkant, maken elke outfit victoriaans elegant. Pa..

11,50€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7