Zoeken
0
Winkelwagen
Nieuw: Funny Haakpakketten

Haak en breipatronen


Haak en breipatronen
Aapjes Haken Aapjes Haken

Een boek vol vrolijke aapjes om zelf te haken. Christel Krukkert maakt hiermee alweer haar vijfde boek met haakprojecten.Ze heeft voor dit boek een he..

9,95€

Amigurumi Fantasy Amigurumi Fantasy

Haal je haaknaald tevoorschijn en schuif je fijnste stoel erbij: met de patronen in deze gloednieuwe verzameling tover je in een handomdraai 14 fantas..

15,99€

Amigurumi Monsters 2

Haak nog meer schattige griezels!Vraag jij je soms af wat zich verbergt onder je favoriete wol, waardoor die stapel elke dag een beetje groeit? Kom st..

15,99€

Amigurumi Sprookjes Amigurumi Sprookjes

Amigurumi-experte en sprookjesliefhebster Tessa van Riet-Ernst stopt in Amigurumi sprookjes tal van wereldbekende sprookjesfiguren in een nieuw, gehaa..

16,50€

Autootjes Haken Autootjes Haken

De gehaakte vierwielers uit Autootjes haken wil je gewoon hebben: de brandweerauto, het volkswagenbusje, de politieauto, de rode mini en ook de andere..

12,95€

Babysets haken Babysets haken

Maak kennis met de gehaakte knuffeldieren uit babysets haken. Deze wil je gewoon maken. Leuk als complete set op de babykamer of misschien toch alleen..

12,95€

Babysets haken 2 Babysets haken 2

Met babysets haken 2 wordt de familie uitgebreid met vijf nieuwe ontwerpen van knuffeldieren.In dit boek vind je vijf complete babysets van lieveheers..

12,95€

Christel Knuffels Christel Knuffels

Beesten met broeken, jassen, jurken en truienDe nieuwe knuffelbeesten van Christel Krukkert zijn iets groter dan haar eerdere amigurumi en hebben daar..

14,95€

Christels Kerstboek

Met de haakpatronen uit dit succesvolle boek van Christel Krukkert tover je je huis in een mum van tijd om in een kleurrijk kersthuis. Christel ontwie..

9,95€

De Haakbijbel De Haakbijbel

Haaksteken bieden talloze mogelijkheden. Je kunt ze met heel simpele technieken langer, korter, breder, smaller, dikker of platter maken. De bedoeling..

9,95€

DIERENKRUK HAKEN DEEL 1 DIERENKRUK HAKEN DEEL 1

Dierenkruk Haken Deel 1In dit boek vind je 9 haakpatronen van beestachtige krukken. Net als in Dierenkruk Haken Deel 2 zijn alle dieren voorzien van u..

16,95€

DIERENKRUK HAKEN DEEL 2 DIERENKRUK HAKEN DEEL 2

Dierenkruk Haken Deel 2 Een boek vol beestachtige krukken! Net als in Dierenkruk Haken Deel 1 vind je in dit boek 9 haakpatronen van vrolijke dierenkr..

16,95€

Dikke Dames Haken Dikke Dames Haken

In dit haakboek vind je complete beschrijvingen met stappenfoto's van de Dikke Dames. Dit zijn de ontwerpen: - Dikke Dames aan het strand - Dikke Dame..

12,95€

Geefbeestjes haken Geefbeestjes haken

De beestjes in dit boek houden wel van een feestje en nemen graag iets mee, maar ja, hoe moet dat als je handen in je zakken zitten. Gelukkig hebben z..

14,95€

Haak het dorp van toen Haak het dorp van toen

Rina Soffers neemt je in haar boek mee naar het dorp van toen, waar je de groenteman met een kist sla voor zijn winkel ziet staan, waar de bakker net ..

14,95€

Haak je eigen boerderij Haak je eigen boerderij

Boer zoekt haaknaald! Christel heeft de hele boerderij gehaakt, niet alleen de boer, ook de boerin, de trekker, de koe, het paard, de kippen, het vark..

12,95€

Haak je eigen Kerststal

Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de schapen en de ezel... Ze staan allemaal in het prachtige nieuwe kerstboek va..

12,95€

Haakparty op de boerderij

Na haar ontroerende dierenhaakboeken Gehaakte beestenboel, Dierenvriendjes haken, Kleine knuffels haken en Aapjes haken heeft Christel Krukkert zich n..

9,95€

Hero en de draak Hero en de draak

Het nieuwste boek van Mr. Cey. Een uniek boek dat voorlezen en haken combineert! Dit leuke voorleesboek kent 14 hoofdpersonages, van Glitch de heks to..

14,95€

Kerst Haken deel 2 Kerst Haken deel 2

Met de beschrijvingen in dit boek haak jij je eigen prachtige kerstfiguren of kerstboom. Zeer decoratief te plaatsen in staande houding met behulp van..

18,95€

Kevers, Insecten en Vlinders - Lalylala Kevers, Insecten en Vlinders - Lalylala

Het Haakboek Lalylala Kevers, Insecten en Vlinders staat vol schattige vlinders en insecten om zelf te haken. Ze brengt haar vlinders en insecten tot ..

19,95€

Ponnekeblom haakt 3 Ponnekeblom haakt 3

Ponnekeblom haakt 3 In dit boek verrast Els van Hemelryck (Ponnekeblom) ons met hippe sjaals, mutsen en accessoires voor jong en oud! Het gebruik..

19,99€

Wayuu Mochilas haken Wayuu Mochilas haken

Deze kleurrijke tassen, wayuu mochilas, komen uit oorspronkelijk uit Colombia en Venezuela en worden daar al generaties lang zelf gemaakt. Rianne heef..

17,95€

Woolytoons Knuffeldekens Woolytoons Knuffeldekens

Woolytoons Knuffeldekens. Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! De gezellige knuffeldekens van Woolytoons zijn natuurlijk erg leu..

14,95€

Woolytoons Knuffeldekens 2 Woolytoons Knuffeldekens 2

Het tweede deel van Woolytoons Knuffeldekens! Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! Tessa van Riet-Ernst laat ons in dit boek ken..

14,95€

Zonnehangers haken Zonnehangers haken

Zonnehanger is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord suncatcher. Als de zon door de hangers schijnt, geven de schaduwen een fascinerend effec..

14,95€

Zoomigurumi 5 Zoomigurumi 5

Zoomigurumi 5: 15 originele amigurumipatronen, verzameld door Joke VermeirenDit vijfde deel in de erg succesvolle reeks bevat 15 patronen van 13 getal..

14,95€

Weergeven 1 t/m 27 van in totaal 27