Zoeken
0
Winkelwagen
Nieuw: SCHEEPJES SOFTFUN

Haak en breipatronen


Haak en breipatronen
Aapjes Haken Aapjes Haken

Een boek vol vrolijke aapjes om zelf te haken. Christel Krukkert maakt hiermee alweer haar vijfde boek met haakprojecten.Ze heeft voor dit boek een he..

9,95€

Amigurumi Sprookjes Amigurumi Sprookjes

Amigurumi-experte en sprookjesliefhebster Tessa van Riet-Ernst stopt in Amigurumi sprookjes tal van wereldbekende sprookjesfiguren in een nieuw, gehaa..

16,50€

Autootjes Haken Autootjes Haken

De gehaakte vierwielers uit Autootjes haken wil je gewoon hebben: de brandweerauto, het volkswagenbusje, de politieauto, de rode mini en ook de andere..

12,95€

De Haakbijbel De Haakbijbel

Haaksteken bieden talloze mogelijkheden. Je kunt ze met heel simpele technieken langer, korter, breder, smaller, dikker of platter maken. De bedoeling..

9,95€

DIERENKRUK HAKEN DEEL 1 DIERENKRUK HAKEN DEEL 1

Dierenkruk Haken Deel 1In dit boek vind je 9 haakpatronen van beestachtige krukken. Net als in Dierenkruk Haken Deel 2 zijn alle dieren voorzien van u..

16,95€

DIERENKRUK HAKEN DEEL 2 DIERENKRUK HAKEN DEEL 2

Dierenkruk Haken Deel 2 Een boek vol beestachtige krukken! Net als in Dierenkruk Haken Deel 1 vind je in dit boek 9 haakpatronen van vrolijke dierenkr..

16,95€

Haak je eigen boerderij Haak je eigen boerderij

Boer zoekt haaknaald! Christel heeft de hele boerderij gehaakt, niet alleen de boer, ook de boerin, de trekker, de koe, het paard, de kippen, het vark..

12,95€

Hero en de draak Hero en de draak

Het nieuwste boek van Mr. Cey. Een uniek boek dat voorlezen en haken combineert! Dit leuke voorleesboek kent 14 hoofdpersonages, van Glitch de heks to..

14,95€

Ponnekeblom haakt 3 Ponnekeblom haakt 3

Ponnekeblom haakt 3 In dit boek verrast Els van Hemelryck (Ponnekeblom) ons met hippe sjaals, mutsen en accessoires voor jong en oud! Het gebruik..

19,99€

Zoomigurumi 5 Zoomigurumi 5

Zoomigurumi 5: 15 originele amigurumipatronen, verzameld door Joke VermeirenDit vijfde deel in de erg succesvolle reeks bevat 15 patronen van 13 getal..

14,95€

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10